Dit is de perfecte teambuilding locatie

 Dit is de perfecte teambuilding locatie

Teambuilding is meer dan alleen een bedrijfsactiviteit; het is een kunst, een ervaring die bij De Tuinderij tot leven komt. Dit betoverende stukje groen, gelegen te midden van weelderige natuur, biedt een unieke omgeving voor teams om te groeien, samen te werken en sterker te worden. Bij De Tuinderij draait het niet alleen om teamwork; het draait om het cultiveren van verbindingen te midden van de natuurlijke pracht die dit unieke terrein te bieden heeft.

De Tuinderij

In het hart van teamontwikkeling staat De Tuinderij als een groene oase, een plek waar teams worden uitgedaagd en gestimuleerd om buiten hun comfortzone te stappen. De variëteit aan teambuilding activiteiten die De Tuinderij aanbiedt, is zeer uitgebreid en divers. Vanuit de overtuiging dat leren het meest effectief is wanneer het leuk is, heeft De Tuinderij een scala aan activiteiten samengesteld die niet alleen educatief zijn, maar ook een dosis plezier toevoegen aan het teambuildingproces.

Levend tafelvoetbal

Levend tafelvoetbal is een buitengewoon leuke en interactieve variatie van het traditionele tafelvoetbalspel. In plaats van de kleine plastic spelers die aan stangen zijn bevestigd, worden deelnemers zelf de ‘levende spelers’ en worden ze aan speciale stangen bevestigd, vergelijkbaar met het traditionele tafelvoetbal.

Het speelveld is opgezet als een gigantisch tafelvoetbalspel, compleet met goals aan beide uiteinden. Deelnemers worden aan de stangen geplaatst, wat betekent dat ze alleen horizontaal kunnen bewegen en zich niet vrij door het speelveld kunnen verplaatsen. Dit simuleert het beperkte bewegingsbereik van de tafelvoetbalspelers op een traditioneel tafelvoetbalspel.

Het doel van het spel is vergelijkbaar met dat van tafelvoetbal: teams moeten samenwerken om de bal in het bezit te krijgen en deze in het doel van de tegenstander te schieten. Het vereist nauwe samenwerking tussen teamleden, een goed doordachte strategie en snelle reflexen om de bal in beweging te houden en doelpunten te scoren. Een perfecte activiteit voor teambuilding dus.

Voetdarts

Voetdarts is een unieke en leuke activiteit die een verrassende combinatie van voetbal en darts introduceert. Het spel wordt gespeeld op een groot dartbord, vergelijkbaar met het traditionele dartspel, maar in plaats van pijlen worden er voetballen gebruikt om punten te scoren. Ook deze activiteit is te vinden bij De Tuinderij en biedt een verfrissende draai aan traditionele spellen.

Het dartbord voor voetdarts is verdeeld in verschillende segmenten, elk met een specifieke waarde aan punten, vergelijkbaar met een regulier dartbord. Deelnemers proberen voetballen zo nauwkeurig mogelijk op het dartbord te schieten om punten te scoren. Dit vereist precisie, techniek en een vleugje voetbaltalent. Wie schiet er 180 punten op het bord?

En nog veel meer

Bij De Tuinderij zijn er veel verschillende mogelijkheden. Er is voor iedere groep wel een geschikt programma beschikbaar. Naast levend tafelvoetbal en voetdarts kun je er bijvoorbeeld ook “waar is de mol?” spelen, sumoworstelen en touwdouwen. Benieuwd naar het perfecte programma voor jou? Neem dan eens contact met ze op!